Chat with us, powered by LiveChat

Värdera din bostad

Värderingen och estimatet av priset på din egendom är ofta det första steget i din försäljningsprocess. En värdering bör inte underskattas med anledning att den kan ha stor betydelse för tidsramen i försäljningen av din bostad. När man värderar en bostad finns det flera faktorer som beaktas för att fastställa ett så korrekt försäljningspris som möjligt.

Några av de saker vi tar hänsyn till är geografiska faktorer som adress, läge med avseende på integritet, utsikt, grannskap, närhet till servicefaciliteter etc. De karakteristiska egenskaperna för bostaden och nuvarande tillstånd och kvalitet. Även trycket på den lokala marknaden för liknande bostäder under samma period din tänkta försäljningsperiod spelar roll. Vi jämför också din bostad med tidigare bostadsförsäljningar som har gjorts i området, med liknande egenskaper som din egendom.

Vi utför utan kostnad en värdering av din bostad om du går i tankarna att sälja din bostad. Om du har frågor angående värderingsprocessen, fyll i kontaktformuläret, skicka oss ett mail eller ring någon av våra mäklare eller till kontoret. För att göra en korrekt värdering är det nödvändigt för oss att besöka bostaden.

Värdera din bostad

Namn

E-post

Telefon

Bostadstyp

Område