Monogram Marks Real Estate
Värdera din bostad

Om du vill sälja eller få en uppdatering om marknaden

Funderar du på att sälja din bostad inom en snar framtid och vill göra en värdering? Vi värderar din bostad utan kostnad på Franska Rivieran oavsett om du vill sälja nu eller enbart vill bli uppdaterad om marknaden. Kontakta oss för mer information.

Uppskattningen eller värderingen av din bostad är ofta det första steget i en försäljningsprocess. En värdering av din bostad bör inte underskattas på grund av den betydelse den kan ha för själva försäljningsprocessen. Det finns flera faktorer som kommer att beaktas när du utvärderar och sätter rätt pris på din fastighet vid en försäljning.

Några av de saker vi tar hänsyn till är geografiska faktorer som adress, insynskydd, utsikt, tillgänglighet och närhet till skolor, butiker etc. Givetvis även om bostaden är renoverad eller i behov av renovering. När vi utför en värdering tar vi också fram de mest jämförbara bostäderna som nyligen har sålts, vilka som är på marknaden idag samt för vilket begärt pris. Vid jämförelse av olika fastigheter tas många aspekter i åtanke, mer om detta kommer vi förklara vid en värdering.

Vi tillhandahåller värderingen av din fastighet kostnadsfritt. Om du går i tankarna att sälja din bostad eller enbart vill få en uppdatering om marknaden, vänligen fyll i kontaktformuläret nedanför så kommer vi kontakta dig så snart vi kan. Vid en värdering kommer vi behöva besöka din bostad för att kunna uppskatta värdet så bra som möjligt.

    Begär värdering

    Om du vill sälja eller vill få en uppdatering om marknaden

    E-post*

    Telefon