Monogram Marks Real Estate
Passionerat hjälpt våra klienter sedan 2002

Om våra mäkleritjänster på Franska Rivieran

Marks Real Estate har sedan starten i 2002 erbjudit tjänster för att representera köpare, säljare, hyresgäster och uthyrare på Franska Rivieran. Med en bred expertis hjälper vi våra kunder från första tankestadiet tills genomförande av deras fastighetsprojekt.

Vi vill vara en långvarig fastighetspartner för våra kunder på Franska Rivieran. Från att  hjälpa turister som vill uppleva Frankrike och Alpes Maritimes, som vill köpa en bostad, till bostadsägare som vill sälja sin fastighet.

I det här avsnittet kan du läsa om vårat utbud av mäkleritjänster och få en första introduktion till företaget. Vi vill vara en aktiv fastighetspartner som lyssnar på våra kunders behov för att skräddarsy våra tjänster så det passar våra kunder bäst. Allt från processen att hitta rätt bostadsinvestering till att skapa en strategi för att din bostad ska hyras ut. Vår expertis som fastighetsmäklare stannar inte när nycklarna är i din hand, utan följer dig längs resan när du bor här och finns tillgängliga som en rådgivare för samtliga av dina fastighetsfrågor.