Monogram Marks Real Estate
Halvön Saint-Jean-Cap-Ferrat

Välkommen till Saint-Jean-Cap-Ferrat, som lokalbefolkningen medvetet tillskriver titeln “den sista pärlan i Cote d’Azur”. Inte svårt att förstå med fantastiska utsikter över, välbevarat maritimt samhället och ett lugnande årslångt klimat som skapar en perfekt Medelhavsinstitution. Saint-Jean-Cap-Ferrat är beläget på den idylliska exklusiva halvön i hjärtat av den franska rivieran, bara några kilometer från den ikoniska staden Nice och en kort resa från de fantastiska dalarna i Alpes Martitimes.

Ett mer avskilt och diskret samhälle som erbjuder oemotståndlig skönhet i sin natur, komfort i de mest exklusiva hotellen och restauranger samt tidsfördriv i en av de mest framstående platserna vid Medelhavet. Det är inte konstigt att Saint-Jean-Cap-Ferrat för närvarande är rankad som en av de mest attraktivaste bostadsområdena i världen och lockar till sig några av de mest inflytelserika från affärseliten till världsberömda kändisar och medlemmar av kungahus. Exploateringen på Saint-Jean-Cap-Ferrat är extremt begränsad vilket gör det till en speciell känsla att bli en del av det välbevarade exklusiva området.

På halvön Saint-Jean-Cap-Ferrat erbjuds utsökta lokala och internationella restauranger, världsberömda kulturattraktioner och ett överflöd av maritima aktiviteter. Saint-Jean-Cap-Ferrat är omgivet av Pelagos Sanctuary i Medelhavsområdet, 87.500 kvadratkilometer internationellt skyddade vatten som är värd för en blomstrande population av valar, delfiner och mångsidigt havsliv, vilket ger invånarna chansen till en fantastisk utsikt och dykäventyr över de vidsträckta områdena i Medelhavet.

Filter Products Showing 1 - 3 of 31 results
Price
City
Filter selected
 • charmingstonevillawithseaviewandrenovationpotential-5146956

  Charmig villa med havsutsikt och renoverin...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 4
  Badrum: 2
  3.500.000
  Referens: 5146956
 • piedaterreonthecapferrat-5054063

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 3
  Badrum: 2
  1.680.000
  Referens: 5054063
 • modernbedroomvillawithseaviewsintranquilsetting-3506166

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 4
  Badrum: 3
  3.950.000
  Referens: 3506166