Monogram Marks Real Estate
Om Marks Real Estate fastighetsbyrå

Långsiktiga och tillförlitliga relationer är grunden för allt vårt arbete. För att hjälpa dig att hitta rätt boende vill vi kunna förstå dina behov, önskemål och drömmar. Vi är enkelt uttryckt en trovärdig och professionell samarbetspartner när det gäller dina fastighetsinvesteringar i Franska Rivieran.

Vi på Marks Real Estate Agency förstår vad som krävs av alla inblandade när det gäller köp av fastigheter i södra Frankrike. Att hitta rätt bostad kräver ett uppriktigt, kompetent och tillförlitligt sätt att göra affärer. Vi har lång erfarenhet på den lokala marknaden och är kända för ett korrekt förhållningssätt. Bland annat strävar vi alltid efter ett rationellt förhållningssätt i arbetet som mäklare, en stark fördel i fransk Affärsmiljö.

Vi skyddar också din investering på flera vis, till exempel erbjuder vi fastighetsförvaltning av hög kvalitet, så att du kan lägga tid och kraft på annat än daglig skötsel av egendomen. Vi hjälper dig att hitta, köpa, hyra, hyra ut, förvalta eller sälja din fastighet på ett genuint sätt. Du kan kalla det ett löfte om förtroende – eftersom att bygga relationer är kärnan av vad vi gör som mäklare.