Chat with us, powered by LiveChat

Köpagenter på franska rivieran

Köpa bostad i ett nytt land är otroligt spännande, men inte det enklaste man kan göra, det vet vi. Om du, som många, letar bostad i Franska Rivieran, kommer du troligtvis finna en del bostadsannonser med begränsad information, dåliga fotografierm ingen adress och oklart om det finns någon stor väg eller järnväg i närheten av bostaden.

Vi hjälper dig hitta din nya bostad på Franska Rivieran och minimera frustrationerna när du är ny inom det franska fastighetssystemet. Genom den relation vi kommer bygga upp längs med vägen, med transparens och kontinuerlig dialog kommer vi att hitta den perfekta bostaden för dig, oavsett om det är en bostad för utyrning, land för att bygga alt. hus att renovera eller ett hem där du kommer spendera många år och kanske låta gå vidare till nästa generation.

Som bostadsmäklare har vi tillgång till fastigheter över hela Franska Rivieran och med vår erfarenhet, gedigna kunskap i vårt arbetslag och starka partnerskap kan vi hitta dig rätt bostad, till rätt pris, med rätt läge. Vi kommer representera och förhandla för dig på bästa möjliga vis och följa igenom köp-processen tills dess nycklarna ligger i din hand. Självklart hjälper vi till efter ditt bostadsköp vid frågor om skatter, om du ska renovera eller andra allmänna frågor kring din bostad.

Vi hittar din bostad

Namn

E-post

Telefon

Köpa/Hyra

Bostadstyp

Område

Sovrum

Kvm

Budget