Monogram Marks Real Estate
Din köpagent på Franska Rivieran

Från sökfasen tills nycklarna är i din hand

Vi hjälper våra kunder med att hitta deras drömbostad med beaktande av samtliga kriterier och djup kunskap om den lokala marknaden för en framgångsrik investering. Vårt mål är att du ska vara nöjd med din bostad under en lång tid framöver.

Som din köpagent hjälper vi dig från sökprocessen efter din nya bostad på Franska Rivieran tills nycklarna ligger i dina händer. Långsiktiga relationer har varit en hörnsten sedan starten av Marks fastighetsbyrå och vi står till ditt förfogande med frågor relaterade till din bostad även efter att du flyttade in.

När vi arbetar som din köpagent är förtroende, öppenhet och kontinuerlig dialog av stor betydelse. Vi tar hänsyn till dina kriterier som läge, design, budget, nivå av underhålls, förväntad inkomst vid uthyrning om det är viktigt och många andra kriterier som är viktiga att ha i beaktning.

Genom samarbete med andra agenturer och genom vårt kontaktnätverk kommer har vi stor kunskap om vilka bostäder som finns på marknaden men också ”off-market-bostäder” som du inte kan se på internet. Som din köpagent vet vi att en bostadsinvestering kan ta tid. När vi vet vad du är ute efter så kommer vi kolla av marknaden kontinuerligt och arbeta för dig tills du har hittat din drömbostad.

    Kom i kontakt

    Fyll i informationen nedanför så kontaktar vi dig inom kort.

    E-post*

    Telefon