Monogram Marks Real Estate
Vår historia

Ord från grundaren Mark

”Runt 20 år sedan, kring milleniumskiftet, gick jag in i ett partnerskap och öppnade min första fastighetsbyrå i Saint-Jean-Cap-Ferrat, en plats som alltid varit mig nära. Jag visste att konkurrensen var hård och Cap-Ferrat hade lite utrymme för nykomlingar inom mäklarindustrin. Trots detta växte mitt rykte snabbt vilket jag tror berodde mina värderingar; kompetens på marknaden, transparens och stark arbetsmoral samt etik.

Senare insåg jag den lokala mäklarbranschen och partnerskapet delade inte mina värderingar och jag bestämde mig för att gå min egen väg. Detta blev grunden för Marks Real Estate fastighetsbyrå i Saint-Jean-Cap-Ferrat år 2002. Ett företag jag kunde garantera är byggt på mina kärnvärden och delas med människorna som jag arbetar med. ”

Marks Real Estate mäklarbyrå idag

Sedan grundandet har Marks Real Estate varit en plats där köpare, säljare och hyresgäster kunnat lita på sin mäklare och deras expertis på den lokala marknaden. Vi strävar efter att vara ett pålitligt val för våra kunder där de möts med respekt och kompetens.

Idag, runt två decennier senare, har Marks Real Estate ett multikulturellt arbetslag med mäklare från olika horisonter och livserfarenhet med olika kompetenser som skapar ett stort värde för våra kunder. I våra ögon handlar fastigheter om människor, varför fokus på starka kärnvärden och bra teamarbete är av stor betydelse i vårt företag.