Monogram Marks Real Estate
Lägenheter till salu Saint-Jean-Cap-Ferrat

Filter Products Showing 1 - 9 of 15 results
Price
City
Filter selected
 • Additional photo for property listing in Village 82196301(Apartment for Sale)

  Renoverad sovrum i hamnen i Saint-Jean-Ca...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 2
  Badrum: 2
  1.395.000
  Referens: 82196301
 • Additional photo for property listing 82216198(Apartment for Sale)

  Fully renovated villa with sea view, flat ...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 4
  Badrum: 3
  5.900.000
  Referens: 82216198
 • Additional photo for property listing in Village 4040701(Apartment for Sale)

  Lägenhet – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 3
  Badrum:
  1.950.000
  Referens: 4040701
 • Additional photo for property listing 1071680(Apartment for Sale)

  Rymlig tvåa med bra solläge och stor trädgård

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 1
  Badrum: 1
  630.000
  Referens: 1071680
 • Additional photo for property listing in Village 2258126(Apartment for Sale)

  Central modern lägenhet med två terrasser

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 2
  Badrum: 2
  990.000
  Referens: 2258126
 • Additional photo for property listing in Grasseuil 7909322(Apartment for Sale)

  Lägenhet – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 2
  Badrum: 2
  850.000
  Referens: 7909322
 • Additional photo for property listing 7868535(Apartment for Sale)

  Large 3-bedroom flat with scenic sea-views

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 3
  Badrum: 2
  2.200.000
  Referens: 7868535
 • Additional photo for property listing in Village 7344979(Apartment for Sale)

  Lägenhet – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 1
  Badrum: 1
  825.000
  Referens: 7344979
 • Additional photo for property listing in Village 1071671(Apartment for Sale)

  Fantastisk duplex lägenhet

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 3
  Badrum: 3
  2.050.000
  Referens: 1071671

Lägenheter till salu Saint-Jean-Cap-Ferrat

Äga en lägenhet i Cap-Ferrat

Det är något speciellt med Franska Rivieran. Här är havet kristallblått, klimatet är varmt med över 300 soldagar om året. Saint-Jean-Cap-Ferrat en halvö idealiskt beläget längst kuststräckan i Alpes Maritimes och dess karaktär är exklusiv och gemytlig. När du upplever atmosfären här är det lätt att förstå att Saint-Jean-Cap-Ferrat är en uppskattad tillflyktsort av personer runt om i världen.

Det är många som drömmer om att skapa sig en egen fristad här och en lägenhet till försäljning i Saint-Jean-Cap-Ferrat är ständigt eftertraktad. Att köpa en lägenhet här är en investering som möjliggör att du enkelt kan komma till medelhavet för både kortare och längre semestrar eller bosätta dig här permanent. När du har ett andra boende här på halvön kan du koppla av och spendera din fritid i ett varmare klimat samtidigt som shopping och annat finns nära tillhands i bland annat Nice och Monaco.  

För många av de som har en lägenhet här i Saint-Jean-Cap-Ferrat fungerar det som en perfekt utgångspunkt. Härifrån är det enkelt att ta sig till många olika platser och aktiviteter, både med bil, båt och tåg. Flertalet närliggande evenemang som Monacos Grand Prix, filmfestivalen i Cannes eller Jazzfestivalen Jazz-à-Juan i Antibes. Några timmar bort anländer du till Saint Tropez och Korsika, och du har endast 1,5 timma med bil till skidorterna i Franska Alperna samt en en timma till den charminga staden San Remo.

Vi hjälper dig att hitta rätt område

Våra mäklare har bra koll på lägenheter med olika kvalitéer runt om i Saint-Jean-Cap-Ferrat. Vi har levt och arbetat i området i många år och känner till alla restauranger, sevärdheter, aktiviteter, stränder och affärer som kan intressera dig. Oavsett om du vill investera i en studiolägenhet, en penthousevåning med pool på terrassen, en övernattningslägenhet eller en semesterbostad så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Bostadsområdet är något av det viktigaste att fundera över när du söker lägenhet i Saint-Jean-Cap-Ferrat. Vill du bo i ett lugnt och avskilt område med närhet till en strand, eller vill du hellre ha några minuters promenadavstånd till mer liv och rörelse i hamnen i hjärtat av Saint-Jean-Cap-Ferrat? I byn vid hamnen hittar man både charmiga pittoreska lägenheter och större lägenhetsfastigheter med bekvämligheter som gemensam pool och smidig parkering, perfekt för barnfamiljer. 

Olika delar av Saint-Jean-Cap-Ferrat erbjuder olika kvalitéer, men alltid med samma exklusiva livsstil. I öster går solen upp och när du tittar ut över havet når blicken ända bort till Beaulieu sur Mer och den italienska kusten. I väst kan du istället njuta av den spektakulära solnedgången. Bor du nära den berömda stranden Plage de Passable ser du solen gå ner över hamnen i Villefranche sur Mer och du får en panorama utsikt över havet och bukten perfekt för till exempel paddleboard och snorkling. 

Norr om Plage de Passable ligger området Grasseuil. Detta är en populär plats att investera i en lägenhet på för de som söker lugn och avskildhet. Här har du chans att hitta en lägenhet med bästa placering på stranden precis intill vattnet. 

Välj rätt lägenhet utifrån dina kriterier

Standarden på lägenheter till försäljning varierar så tänk igenom vad du är ute efter. Oavsett om det är en liten studiolägenhet, stor boyta, havsutsikt från vardagsrummet eller att lägenheten är helrenoverad och i ett perfekt skick som är viktigast för dig kan vi hjälpa dig att hitta en passande lägenhet. För oss är det viktigt att förstå dina behov och dina önskemål. Vi sätter oss in i vad du söker för att kunna hitta din drömlägenhet, för att du ska trivas här länge och för att du känna dig nöjd med din investering.

Det är inte alltid lätt att investera i en lägenhet i ett nytt land, därför finns vi med dig under hela processen. Som bostadsmäklare bidrar vi med vår kompetens kring det franska fastighetssystemet och erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter på Franska Rivieran. Vi finns med dig under hela processen och är självklart tillgängliga för att svara på alla dina frågor.

Långsiktig partner

Även om din drömlägenhet inte finns bland vårt utbud av lägenheter till försäljning i Saint-Jean-Cap-Ferrat just idag hjälper vi dig att leta. Med vårt stora kontaktnät och engagerade arbete på plats i Saint-Jean-Cap-Ferrat kan vi hela tiden söka efter ditt nästa boende. Vi har bra koll på lägenheter både on-market och off-market. När du låter oss hjälpa dig i resan mot din nya lägenhet här på Franska Rivieran är du i trygga händer.