Monogram Marks Real Estate
Villor till salu Saint-Jean-Cap-Ferrat

Filter Products Showing 1 - 9 of 11 results
Price
City
Filter selected
 • Additional photo for property listing in Village 2655317(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 5
  Badrum: 4
  6.300.000
  Referens: 2655317
 • Additional photo for property listing in Le Cap 7236931(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 7
  Badrum: 5
  18.000.000
  Referens: 7236931
 • Additional photo for property listing in Village 1071565(House for Sale)

  Lyxig fastighet bestående av tre villor i ...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 12
  Badrum: 12
  23.950.000
  Referens: 1071565
 • Additional photo for property listing in Le Cap 5059777(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 7
  Badrum: 7
  12.500.000
  Referens: 5059777
 • Additional photo for property listing in LE CAP 7867647(House for Sale)

  1970s modernist villa with flat land and a...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 7
  Badrum: 4
  6.850.000
  Referens: 7867647
 • Additional photo for property listing in Le Cap 2804004(House for Sale)

  Idyllisk Provencalsk villa med 5 sovrum oc...

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 5
  Badrum: 4
  5.200.000
  Referens: 2804004
 • Additional photo for property listing 3409183(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 4
  Badrum:
  2.100.000
  Referens: 3409183
 • Additional photo for property listing in LE CAP 2891196(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 6
  Badrum: 6
  7.000.000
  Referens: 2891196
 • Additional photo for property listing 1745062(House for Sale)

  Hus – Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Saint-Jean-Cap-Ferrat

  Sovrum: 6
  Badrum: 6
  3.800.000
  Referens: 1745062

Villor till salu Saint-Jean-Cap-Ferrat

Äga en villa på halvön Cap-Ferrat

Att äga en magnifik villa här i Saint-Jean-Cap-Ferrat är något som många drömmer om. Saint-Jean-Cap-Ferrat ligger i hjärtat av Franska Rivieran och är en skyddad halvö där vackra omgivningar och ett rikt kulturliv är bevarat. Här kan du skapa dig ditt eget paradis oavsett om du söker en helrenoverad villa eller en stilfull villa i klassisk tidlös arkitektur. 

Här i Saint-Jean-Cap-Ferrat finns ofta villor till försäljning men för att du ska hitta just den villa som känns rätt för dig och din familj är det mycket som ska stämma. Det är viktigt att du trivs med läget, boytan, planlösningen, utsikten och mycket mer. För oss är det viktigt att förstå dina önskemål och behov så att vi på bästa sätt kan hjälpa dig att hitta den perfekta villan, platsen som blir din egna oas på Franska Rivieran. 

Cap-Ferrat passar dig som söker ett andra hem på en varmare breddgrad och som värdesätter avskildhet, lugn och lo. Många väljer Saint-Jean-Cap-Ferrat som utgångspunkt på grund av närheten till Nice och Monaco, skidåkning i Franska Alperna, paradis som Korsika och St Tropez, och ett stort utbud av vattenaktiviteter runt om halvön som till exempel dykning, snorkling och paddleboard. 

Säkerheten i Cap-Ferrat

Säkerhetsaspekten är också något som uppskattas av många, Saint-Jean-Cap-Ferrat är en halvö med en väg in och en väg ut, vilket gör att man slipper genomfartstrafik. Det går inga tåg igenom området och en trygghet inges av att poliser och privata säkerhetsbolag är närvarande. 

Ett område som passar många

Saint-Jean-Cap-Ferrat har många olika kvalitéer där omgivningen och naturen varierar beroende vart på halvön du befinner dig. Våra mäklare har stor kunskap om alla eftertraktade områden och hjälper dig att hitta rätt. Hör av dig till oss med dina önskemål och kriterier för villan du letar efter så kollar vi igenom marknaden och villor till försäljning i Saint-Jean-Cap-Ferrat kontinuerligt.

På halvöns östra sida ligger hamnen, Port de Saint-Jean-Cap-Ferrat, där restaurangstråk, butiker och hotell är belägna. Detta området är hjärtat av Cap-Ferrat, en gammal fiskeby som inger en trivsam och familjär atmosfär. Detta område passar dig som söker en charmig pittoresk villa bland liv och rörelse. Är du istället ute efter en nybyggd modern villa med pool och stor tomt på ett avskilt och privat läge finns det många andra områden vi tror kommer passa dig. 

Den ostörda halvön Saint-Hospice

På den mindre halvön som går ut från Saint-Jean-Cap-Ferrats östra kust är atmosfären än mer ostörd och privat. Detta område kallas för Saint Hospice och här ligger några av världens mest exklusiva fastigheter. Här ligger också stränderna Paloma Beach, Les Fossettes och Les Fosses där du kan njuta av snorkling, god mat och stränder omgivna av lummig grönska och lyxiga villor

På östra sidan startar du dagen med Franska Rivierans fantastiska soluppgång och njuter av panoramavyer med utsikt mot Beaulieu-sur-Mer och ända bort till den italienska kusten. Bor du i de västra delarna har du den vackra solnedgången att njuta av. I väst är Plage de Passable en favoritplats för många, en oas-liknande strand i ett mycket soligt läge med vacker omgivning. Bor du här i närheten får du en magisk utsikt över bukten, det kristallblå havet och hamnen, Port Darse, i Villefranche-sur-Mer

I de södra delarna av Saint-Jean-Cap-Ferrat ligger bland annat det ikoniska hotellet Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, ett Four Seasons hotell. Här finns också möjlighet att hitta förstklassiga villor till försäljning där du kan ta del av både soluppgång och solnedgång, ett läge som ger dig en panoramavy med havsutsikt där du kan följa solens resa under hela dagen. 

Vi hjälper dig hela vägen

På Marks Real Estate drivs vi av att hjälpa våra kunder hitta sitt drömhus och uppfylla drömmen om att äga en villa på Franska Rivieran. Vi arbetar som ditt ombud här nere i Saint-Jean-Cap-Ferrat och hjälper dig att hitta rätt boende. Vi har koll på många olika fastigheter, både on-market och off-market och så snart vi vet vad du söker kan vi hjälpa dig att ta fram alternativ utifrån dina önskemål.