Monogram Marks Real Estate
Området Beaulieu-sur-Mer

Kuststaden Beaulieu Sur-Mer i Alpes-Maritimes, placerad mellan Nice och Monaco samhället direkt öster om Saint-Jean-Cap-Ferrat. En plats där havet och berget kommer samman och skapade en enastående miljö vid den välbevarade kustlinjen.

Här är det liv och rörelse året om, med alla servicefaciliteter du behöver samt ett stort utbud av kaféer, barer, restauranger och hotell. Likt Villefranche-sur-Mer är Bealieu Sur-Mer beläget vid havet, men sträcker sig upp på kullen där glamorösa Belle Epoque villor blickar utöver Medelhavet. Beaulieu Sur-Mer har två kända hamnar, varav den ena är en av de mest populära på Côte d’Azur. Likt Saint-Jean-Cap-Ferrat löper hamnen längs med restaurangstråket vilket skapar en härlig atmosfär. Den typiska arkitekturen från Belle Epoque perioden har satt sina spår runt om i småstaden och det är svårt att inte bli faschinerad av sevärdigheterna som Beaulieu Sur-Mer erbjuder.

Beaulieu Sur-Mer har två vackra stränder, Lilla Afrika och Myrornas bukt. Där finns allt från kända privatstränder och restauranger till vattensporter och volleybollbanor.

Filter Products Showing all 2 results
Price
City
Filter selected
 • Lägenhet – Beaulieu-sur-Mer

  Beaulieu-sur-Mer

  Sovrum: 2
  Badrum: 1
  2.150.000
  Referens: 3360705
 • Hus – Beaulieu-sur-Mer

  Beaulieu-sur-Mer

  Sovrum: 4
  Badrum: 3
  3.750.000
  Referens: 2800277