Monogram Marks Real Estate
Hyra en bostad

För dig som letar efter en semesterbostad

Letar du efter en semesterbostad på Franska Rivieran? Vad kan vara bättre än att uppleva området än att hyra en helt egen bostad?

Allt eftersom turister och semesterfirare törstar efter genuina upplevelser och flexibla alternativ till det konventionella hotellen blir det mer och mer populärt att egna villor eller lägenheter på Franska Rivieran.

Franska Rivieran har besökare från hela världen som dras till det dramatiska landskapet, hisnande vyerna och det breda utbudet av kultur-, sport-, shopping- och fritidsaktiviteter. Vi på Marks Fastighetsbyrå hjälper våra kunder att hitta de perfekta bostäderna på de mest attraktiva områdena längs kusten på Franska Rivieran. 

Bra att veta när du vill hyra en bostad

När du letar efter en semesterbostad på Franska Rivieran finns det saker som bör övervägas, oavsett om du letar efter en lägenhet eller en villa. Det finns inget värre än att komma till din semesterbostad och bli besviken över boendet. När du bokar ditt boende bör du vara helt säker på ditt val då det kan vara svårt att hitta alternativ när du väl är på plats. 

Var noggrann

Det är skillnad i att checka in på ett hotell än att hyra en lägenhet eller ett hus. I det senare alternativet är du mer utsatt för eventuella problem med boendet då underhållet i vissa fall inte är lika genomgående som ett hotell. Se till att begära mycket information om bostadens skick samt detaljerade bilder och videor så du lättare kan avgöra om kvaliteten passar dig (om du inte kan besöka bostaden innan semestern började). 

Allt från lyx-villor till mindre lägenheter

Vi erbjuder våra kunder allt från lyx-villor med personal till mindre lägenheter för helgbesökarna. Vi kan också ordna semestern efter dina önskemål; allt från privatkock, städare under vistelsen, säkerhetspersonal, privat chaufför eller hjälpa till att ordna ett evenemang eller bokning av restauranger före och under din vistelse. Vi vill att din semester ska bli så bra som möjligt.