Tack för den här gången, Saint Tropez!

05 november, 2019

Finns det ett bättre sätt att uppleva den Franska Rivieran på?

Härligt solsken och en mängd varierande vindar resulterade i några hårresande tävlingar intill kustremsan i Saint Tropez. Upp emot 4 000 seglare och ett utbud av 300 moderna och klassiska segelbåtar är nu tillbaka till sina respektive hamnar och väntar säkerligen ivrigt för att återvända till denna magiska och tidlösa båtfestival Les Voiles de Saint Tropez i slutet av september 2020.

2019 har verkligen varit ett fantastiskt år här på den Franska Rivieran och vi kan inte se ett bättre sätt att välkomna hösten på genom att bjuda in våra kunder och partners till det berömda seglingsevenemanget – Les Voiles de Saint Tropez´s 20-årsjubileum. Förutom att Les Voiles de Saint Tropez fyller upp kuststräckan med deras vackra segel, visar tävlingen också vikten av lagarbete, förtroende och kämparglöd – något som vi känner igen oss i på Marks Real Estate.

Vi är tacksamma för att få dela denna upplevelse med våra kunder samt partners och ser fram emot nästa års tävling i Saint Tropez, även då med våra kunder och partners. För vad kan vara bättre att uppleva Saint Tropez, naturen samt de fantastiska husen vid vattnet ån från en segelbåt?