Såld bostad, Roquebrune

10 januari, 2019

Vi är glada att meddela ytterligare en framgångsrik försäljning, gjord av vårt team i Saint-Jean-Cap-Ferrat. En fantastisk penthouse lägenhet belägen på gränsen till Monaco, med utsikt över Monte Carlo Tennis Club och Monte Carlo Bay. Vi skickar våra varmaste hälsningar till den nya glada ägaren och tackar vår klient för förtroendet att sälja hens lägenhet.

Marks Real Estate är en mäklarbyrå med kontor i Saint-Jean-Cap-Ferratm Frankrike. Vårt kompetenta team hjälper våra kunder att hitta sina drömhem och sunda bostadsinvesteringar. Med en långvarig närvaro som mäklare på Franska Rivieran hjälper vi kunder att köpa och sälja bostäder längs med hela Cote d´Azur.

Överväger du att köpa eller sälja din bostad på Franska Rivieran, var god kontakta oss för mer information.

Nedan ser du några utvalda bilder från penthouse-lägenheten.