Såld bostad, Saint-Jean-Cap-Ferrat

26 oktober, 2018

Vi är glada att meddela ytterligare en lyckad genomförd försäljning, gjord av vårt team i Saint-Jean-Cap-Ferrat. Ett hus där vi fick privilegiet att representera både säljaren samt köparen. Vid denna försäljning representerade en av våra agenter köparen, och en annan representerade säljaren. Detta för att båda parter ska bli representerade till deras bästa intresse.

Marks Real Estate är en fastighetsbyrå med säte i Saint-Jean-Cap-Ferrat, Frankrike. Vårt kompetenta team hjälper våra kunderna hitta deras drömhus och kloka fastighetsinvesteringar. Vid försäljningar följer vi våra kunder genom hela den juridiska processen och allt som kommer där till.

Överväger du att köpa eller sälja en fastighet på Franska Rivieran? Kontakta oss för mer information och vad vi kan hjälpa dig med.